Salade van bleekselderij, appel, walnoot en feta

appelbleekseld

Ergens begin 2014 nam een ik een radicale beslissing, ik besloot dat het tijd was de daad bij het woord te voegen en te gaan proberen mijn droom waar te maken. Dat klinkt heel heldhaftig maar het was geen makkelijke beslissing kan ik je wel zeggen. Het maken van de ‘ik ga toevallig wel even lekker mijn droom waarmaken-keuze’ brengt nogal wat veranderingen en onzekerheden met zich mee, èn angst (en huilbuien en humeurschommelingen maar dat moet je maar even niet doorvertellen). Angst om stuk te maken wat goed is, namelijk dat wat ik al jaren doe en ook voor een deel maakt wie ik ben. Althans zo voelt dat. En wat als je droom niet uitkomt? Heb je dan gefaald? Sta je dan met lege handen?

Ik ben er nog niet achter. Ik ben aan de slag gegaan en met ups en down kom ik stukje bij beetje dichter bij mijn droom.

Dit alles maakte ook dat ik voor een aantal uur in de week weer collega’s heb. Daar geniet ik van want het leven van een cateraar is best een beetje eenzaam af en toe.
En daar komt dan weer bij dat ik 2 keer per week ‘op het werk’ lunch. En dat viel niet mee. Ik bleek de bammetjes met kaas nogal ontgroeid.
Inmiddels ben ik een ster in het meenemen van kleine salades. Dit is er één van. Ik kan het iedereen aanraden, het maakt je dag een stuk feestelijker en zorgt voor gezellige eet-praatjes met collega’s en wie weet zet ik een trend.

Ingrediënten:

1 à 2 stengels bleekselderij, in stukjes
1 kleine biologische appel, in stukjes
6 walnoten, gebroken
45 gram geitenfeta of zachte schapenkaas, verkruimeld
Handje radijskiemen
Olijfolie, scheutje
Zwarte peper

Bereidingswijze:

Doe alle ingrediënten door elkaar in een kom. Breng op smaak met de olie en peper.